Thursday, January 20, 2011

ciri-ciri lelaki idaman aku

Assalaimualakum..
Dalam hidup seseorang manusia itu , mestilah ada ciri-ciri girl / boy yang disukainya untuk dijadikan wife / husband  .
Sabrina pun ada juga .
Lelaki itu mestilah :
                                        
                                         1.setia pada Sabrina .
                                  2.jujur dalam apa jua keadaan .
                            3 .boleh pimpin Sabrina ke arah yang betul .
                             4.paling penting sayang akan diri Sabrina .
                                 5.menghormati kedua orang tuanya .
                  
Itu sahaja yang Sabrina mahukan .
Hope Sabrina akan menjumpai lelaki yang sebegitu . :)
Sabrina suka lelaki yang ada ciri-ciri yang aku sertakan kat atas itu . Kalau aku dapat orang macam itu , memang best giler lah . Insyallah hubungan kita akan kekal selamanya . Insyallah .
                                             

No comments:

Post a Comment