Monday, January 31, 2011

first time jadi flower girl :)

Assalaimualaikum...
Pada 09.11.2010  iaitu time cuti sekolah , Sabrina sekeluarga telah melancong ke PONOROGO,INDONESIA .
So,Sabrina nak ceritakan serba sedikit lah tentang pengalaman Sabrina melancong ke negara orang .
Kami pergi selama seminggu .
Kami rasa seminggu macam sehari .
Rasa terlalu sekejap sangat .
Sabrina tak puas lagi nak jumpa saudara-mara yang kat Indonesia dan meluangkan masa untuk mereka .
Tapi , apakan daya , Sabrina terpaksa tunggu Setahun lagi untuk melancong ke Indonesia lagi .
Kitorang menginap kat rumah mereka . 
Di samping itu jugak , ada majlis perkahwinan kat Indonesia .
Saudara-mara kat sana semua memilih Sabrina supaya jadi "flower girl" .
Sabrina pun tak tahu kenapa mereka suruh Sabrina jadi flower girl .
Macam budak kecik lah pulak aku rasa .
hehe :)
Gambar di bawah ini adalah gambar Sabrina selepas di make-up kan untuk jadi flower girl .
Lawa tak?

        

No comments:

Post a Comment