Sunday, January 30, 2011

happy giler tadi :D

            Assalaimualaikum kepada pembaca blog aku ni . Hari ni aku rasa happy giler sebab satu hari aku menghabiskan masa aku dengan mereleasekan tension aku ni . Memang hilanglah rasa tension aku ni . Aku tak payah susah jaga Rizqeen kat rumah .
            Aku memang happy giler .
            Hanif Hazim : terima kasih kerana buat saya gembira dengan perlakuan awak sebentar tadi kat Banting . Saya memang cukup teruja dan happy . Awak janganlah jelous sangat yang pasal tadi tu . Saya takkan suka kat Fikri lah . Dia pun dah ada makwe kan . Saya tak suka nak kacau perhubungan orang lain . Saya akan jaga perhubungan kita sampai kita kahwin ya . Insyallah . hehe :)
            Amirul Fikri : Weyh , aku sebenarnya jelous doe tengok ko yang hebat main boling . Tolonglah ajarkan aku dan Hanif Hazim teknik-teknik bermain boling yang betul . Aku nak sangat dapatkan "strike" macam ko tadi . Please weyh!!!!!! . Aku perlukan bantuan daripada ko . Janganlah kedekut ilmu . Kongsi lah sikit dengan kitorang .

No comments:

Post a Comment