Friday, January 28, 2011

puas hati :)

Sekarang ini , baru Sabrina rasa puas hati .
Satu masalah telah Sabrina settlekan tadi .
Kurang lah sikit keserabutan kepala Sabrina ni .
Kalau sebelum ni , Sabrina sampai tak boleh fokus time belajar .
Asyik memikirkan masalah-masalah yang Sabrina hadapinya .
Alhamdulillah , sekarang dah lega sedikit hati Sabrina ni .
So , sekarang Sabrina try tak nak fikirkan lagi segala masalah yang datang kat diri Sabrina ni .
Sabrina nak fokus semasa belajar kerana tak lama lagi dah nak ujian pertama .
Kalau Sabrina teruskan berfikir , alamatnya nanti makin menjadi-jadi pulak .
Malas Sabrina nak fikirkan lagi .
Baik Sabrina diam dan berterus-terang sahaja .
Lagi lega . 
Online pun dah tak boleh selalu .
Nanti mesti kena dengar leteran daripada umie .
Tapi , memang best la dengar leteran umie Sabrina .
Sabrina suka sangat .
Selalu semua orang tak suka dengar leteran daripada ibu sendiri kan .
Tapi , Sabrina lain sikit .
Sabrina suka sangat .
Sabrina anggap leteran itu seumpama satu nasihat dan pengajaran kepada orang yang ingin mengambil peperiksaan seperti Sabrina ni .
Sabrina memang patut dengar leteran umie tu .
Selalunya , leteran mak kita sendiri tu boleh mengusung kita ke arah jalan kebaikan .
Betul tak? hehe :)

No comments:

Post a Comment